Benvinguda

 
 

Gràcies per visitar la meva pàgina. Sou benvinguts.

Feia temps que li donava voltes de fer una pàgina web, heus ací el segon intent.

Gràcies al canvi cap a Apple (ara em diuen que sóc un “switched”), m’he posat a fer aquesta web que, espero que us agradi més que l’anterior.

Intentaré anar-vos posant fotografies, ja sigui a les pàgines per donar color o amb algun que altre album, en qualsevol cas, totes fetes per mi.

Pel tema que ens aplica, el modelisme ferroviari i, més concretament la meva maqueta, us mostraré els meus plantejaments i intents en aquest món. L’objectiu no és més que el de compartir amb vosaltres els meus pensaments, inquetuts i les poques tècniques que vagi desenvolupant en la seva construcció.

Ja fa uns anys que vaig creant diversos dissenys però, la manca d’espai feia que el fes i refes, una i un altre vegada. Cada vegada amb plantejaments diferents.

El que he anat veient és que un plantejament sense pensar en l’explotació ferroviària, o en la simulació de la realitat se’m farà avorrit abans de 10 minuts.

Sota el meu humil criteri, el principal objectiu ha de ser el joc, el que ens agrada d’una forma o d’un altre, és jugar a trens i per tant, cal plantejar un joc que no es faci avorrit, rutinari i sense sentit.

Us convido a passejar pel meu web, on us aniré explicant les meves idees i les coses que he anant aprenent amb l’ajuda d’altres persones i modelistes.

Els darrers àlbums de fotos
Valls, Febrer de 2008
La Garrafeta
El Tren dels Llacs, Juny 2009

Els meus trens favorits

  1. 1.    La Big-Boy de la UP

  2. 2.    GE AC6000CW

  3. 3.    La Suïssa UT-600

  4. 4.    La UT-440

  5. 5.    Renfe 252

  6. 6.    Renfe 319

  7. 7.    Siemens 101

  8. 8.    Siemens 103Els meus enllaços favorits

www.vferrer.net

www.railwaymania.com

www.terrassatrens.cat

butlleticft.blogspot.com

www.modelrailroader.com

www.kadee.com

graells.cat

rafaelcano.net

 

Presentació